Деталі щодо справи хлопця, який тікаючи з військомату впав з третього поверху

21.05.2018 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

З'явилися деталі про інцидент, що трапилися 20 травня в обласному пункті Тернопільського ОВК, повідомляє сайт Тернополяни.

Раніше ми повідомляли про призовника з Бережанщини, який хотів самовільно залишити призовний пункт, але випав з вікна третього поверху.

— Окрім того, що чимало батьків приходять до правоохоронних структур Тернопільщини і скаржаться на те, що їхніх чад забирають на військову службу, у нас нещодавно трапився й набагато трагічніший випадок. 20 травня в призовному пункті Тернопільського обласного військкомату Бірковий Олег Андрійович, намагаючись самовільно залишити розташування, здійснив спробу спуститися із туалету по карнизу з п’ятого на перший поверх будівлі. В ході втечі хлопець упав на дах сусіднього клубу. На сьогоднішній день потерпілий, який був призваний Бережанською РПК, перебуває в лікарні Тернополя, — розповів військовий комісар Тернопільського обласного військового комісаріату полковник Леонід Нечипорук.

Читайте також

В Тернополі випав з 4 поверху і одразу помер молодий чоловік

Військовий комісар розповів також що медики висунули хлопцеві діагноз: політравма – перелом двох кісток лівого передпліччя; компресійний перелом хребця Л1 зі зміщенням другого ступеня; перелом правої п’яткової кістки.

— Хлопець, який народився у 1992 році, до 2015 року мав право на звільнення від строкової служби за різними обставинами. Коли термін відстрочки у нього закінчився, хлопець не з’являвся до військкомату. Ми знайшли втікача та направили його до обласного збірного пункту для проведення контрольного медогляду. Якби призовник успішно його пройшов, то він надалі би вирушив на місце відбуття строкової служби. На жаль, я не розумію, що спонукало хлопця тікати. В мене є немалий досвід проходження військової служби та участі в АТО, тому я ніяк не можу зрозуміти, чому люди на марне калічать себе, лиш би не служити, — розповів Володимир Богданов, підполковник, військовий комісар бережанського об'єднаного військового комісаріату. А ще він наголосив, що скоро буде проведене розслідування з метою з'ясування точної причини втечі призовника.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі