На Тернопільщині публічно представлять схему планування території

21.05.2018 19:13   Джерело: Тернопільська ОДА
Опубліковано : Новини Тернопілля

У середу, 23 травня, в облдержадміністрації відбудеться публічне представлення «Схема планування території Тернопільської області», розроблена ДП «Діпромісто». Схема планування території є першоосновою для розроблення системи стратегічних, прогнозних і програмних документів щодо здійснення планування і забудови територій. Тому в контексті розвитку Тернопільщини та залучення як зовнішніх, так і внутрішніх інвесторів, – це має неабияке важливе значення.

Початок заходу о 10.00 год. Місце – вул. Грушевського, 8 (ОДА), 532 каб.

Як поінформував начальник управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Володимир Харченко, у схемі планування території області сформульовані на довгострокову перспективу основні напрямки розвитку краю на основі ефективного використання наявного виробничого та природно-ресурсного потенціалу із врахуванням особливостей розташування області у міжнародній транспортній системі та будівництвом транспортних магістралей європейського рівня.

Саме тому, за його словами, мета розроблення цієї схеми – це створення та підтримка сприятливого життєвого середовища, забезпечення сталого соціально-економічного розвитку, задоволення інтересів громадян в усіх сферах життєдіяльності, створення робочих місць, покращення інфраструктури населених пунктів, визначення територій для містобудівних потреб, надання населенню органами місцевого самоврядування високоякісних і доступних адміністративних, соціальних та інших послуг, узгодження інтересів держави та територіальної громади.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська ОДА  

Коментарі