На Тернопільщині завдяки ініціативі другокласника з’явилась велопарковка (Фото)

Опубліковано:
21 Травня, 2018
У Тернополі в останні роки значно побільшало велопарковок, що особливо радує велосипедистів. Однак в області їх не так вже й часто можна зустріти. Тому 2-класник з Гусятина вирішив взяти ініціативу у свої руки, – пишуть Тернополяни.

Завдяки Андрію Остафійчуку (учень 2-А класу Гусятинської ЗОШ І-ІІІ) тепер на шкільному подвір’ї є місце, де можна припаркувати свій двоколісний транспортний засіб.

Інформацію про це адміністрація школи розмістила на своїй сторінці у Facebook наголосивши, що проект вдалося реалізувати саме дякуючи хорошій ідеї хлопця.

Ініціативу радо підтримала дирекція ЗОШ. Робочим процесом зайнялися технічні працівники школи, які із підручних та наявних матеріалів, зокрема старих парт, змайстрували велопарковку без зайвих витрат. Тут також встановили пам’ятку про правила дорожнього руху для велосипедистів.

32293942_1829879043972402_1366359964511109120_n.jpg

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велопарковка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Остафійчук, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: