Тікала від чоловіка, але потрапила під колеса авто: Київ сколихнула страшна аварія

Опубліковано:
19 Травня, 2018

У п’ятницю, 18 травня, у Києві на Окружній дорозі машина збила дівчину, яка намагалася перебігти 10-смугову дорогу, рятуючись від чоловіка, який її переслідував. Про це повідомляє Інформатор.

Авто, яке сбило дівчину, рухалося у бік Теремків на швидкості близько 70 кілометрів на годину в крайній лівій смузі. Daewoo Nubira збила порушницю навпроти готелю “Тиса” близько 4:00.

В цей час на дорогу вибігла дівчина. Вона добігла до відбійника, але їй не вдалося його перестрибнути і її відкинуло на проїжджу частину. Водій не встиг зреагувати, оскільки дівчина була одягнена в темний одяг. Крім того, як заявив водій, його засліпили проїжджаючі по зустрічній смузі машини.

Як уточнив водій, дівчина тікала від чоловіка. Коли її збив автомобіль, переслідувач зник з місця. Постраждала попросила не викликати швидку і поліцію. Вона замовила таксі і поїхала. Судячи по розбитій машині, дівчина отримала, як мінімум, забої.

На місці працювали патрульні. Прибула швидка, але допомога медиків не знадобилася.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #київ, #потерпілі
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: