На автодорозі Львів-Тернопіль авто збило 85-річного велосипедиста

Опубліковано:
18 Травня, 2018

Сьогодні, 18 травня, близько 15-ої години на автодорозі Львів-Тернопіль трапилось ДТП у якій постраждав 85-річний велосипедист, повідомляє сайт Галас.

Поліція вияснила, що водій автомобіля марки Мерседес Бенц 315, 52-річний житель Пустомитівського району Львівської області, здійснив наїзд на пенсіонера, жителя одного із сіл Золочівського району.

З переломом шийки лівого стегна, забійною раною голови постраждалий госпіталізований у Золочівську ЦРЛ.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автодорога, #велосипедист, #ДТП, #львів-тернопіль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: