Тернопільська філія Суспільного телебачення продемонструвала ролики з старовинними сорочками різних регіонів Тернопільщини (Відео)

Опубліковано:
18 Травня, 2018

До Всесвітнього дня вишиванки тернопільська філія Суспільного зняла ролики, у яких журналісти та ведучі телеканалу ТТБ та обласного радіо у ролі моделей представили старовинні сорочки з різних регіонів Тернопільщини.

Знято дев’ять роликів до Дня вишиванка, а після свята роботу ймовірно продовжать.

“Наша “борщівська” вишиванка відома не лише на Тернопільщині, а й у світі, тому хотілося зробити щось особливе та показати цю красу. Нас запросили у “святилище” музею. Всі, хто підбирав собі там костюм, були в захваті, бо наче перенеслися в епоху минулого століття. Варто було одягнути вишиванку, щоб відчути енергетику і силу генетичного коду нашої нації”, – каже головна режисерка Людмила Пиріг.

А ще філія працює над новим проектом до Дня героїв.

За матеріалами сайту Місто.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вишиванки, #відео, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #регіони, #старовинні, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: