Поліцейські встановили особу стрілка, котрий поранив двох людей у Тернополі

Опубліковано:
18 Травня, 2018

17 травня  о 17.30 до чергової частини Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення про стрілянину біля бару «Каріна», що по вулиці Шептицького  в обласному центрі. Невідома особа, здійснивши постріли з предмета схожого на пістолет, поранила двох відвідувачів громадського закладу та втекла з місця події.

Читайте також

У Тернополі в барі виникла стрілянина. Поранено 2-х людей (Фото)

На місці скоєння злочину поліцейські з’ясували, зброю в громадському місці застосував раніше  судимий житель обласного центру. Зловмисник, перебуваючи в приміщенні кафе, безпричинно з хуліганських спонукань, грубо порушуючи громадський порядок, умисно здійснив декілька пострілів з пристрою для відстрілу патронів, споряджений гумовими кулями. Потерпіли від хуліганських витівок стрілка двоє тернополян. З вогнепальними травматичними пораненнями чоловіків доправили до обласної лікарні. Одного було госпіталізованого, іншого після надання медичної допомоги відпустили.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 4 статті 296 ККУ – хуліганство, вчинене із застосуванням зброї.

Поліцейські встановили особу підозрюваного. Це громадянин Запісоцький Олександр, 1978 року народження, житель Тернополя, раніше судимий.

null

Придивіться уважно до фото, якщо ви впізнали зловмисника, маєте інформацію щодо його місця перебування, телефонуйте у Тернополі (0352) 27-11-70, 27-11-71, 0672591518.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зброя, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стрільба злочин, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: