Розбалансованість у владі, спровокована як децентралізацією, так і низьким професійним рівнем самих службовців, призводить до погіршення ситуації в області.

Напередодні виборів Президента, коли головна ставка робитиметься на адмінресурс, голові ОДА архіважливо показати владу, як моноліт, щоб акумулювати якомога більше “гарантованих” голосів, – пише ТЕРЕН.

Метод “пряника” чомусь не діє. Держслужбовці вже давно звикли жити не тільки на зарплату. Залишився метод “батога”.

Ним і вирішив скористатися голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

За принципом “бий свого, щоб чужий боявся”, Степан Степанович щедро роздав догани своїм підлеглим.

Ще 13 березня (розпорядження № 33-с) начальникові управління капітального будівництва обласної державної адміністрації КУЗЯКУ Віктору Степановичу оголосили догану за неналежне виконання посадових обов’язків, актів органів державної влади, розпоряджень голови облдержадміністрації, прийнятих у межах їхніх повноважень, що призвело до неосвоєння у повному обсязі коштів державного фонду регіонального розвитку у 2017 році.

Через 2 дні (розпорядження № 36-с) догану отримав начальник управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації БОГАЙЧУК Володимир Григорович, Цього разу – за неповідомлення про наявність у нього потенційного конфлікту інтересів.

Через тиждень по тому (розпорядження № 39-с) – за неналежне виконання посадових обов’язків, актів органів державної влади, розпоряджень голови облдержадміністрації, прийнятих у межах їхніх повноважень догану “заслужив” ШАШКІН Володимир Анатолійович, начальникові управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства обласної державної адміністрації.

Цікаво, що догани отримали управлінці, на роботі яких найбільше піариться керівництво області.

Кузяк відповідальний за освоєння коштів у будівництві, в тому числі, і з фонду регіонального розвитку. А Шашкін відповідальний за дороги та інфраструктурні проекти. І одне і друге – на виду. І одне і друге – цікаве для Порошенка, який теж має слабість до помпезного відкриття того, чи іншого об’єкту.

З іншого боку – документально оформлені догани – це страхування на випадок, якщо треба буде з когось робити “козла відпущення”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барна, #догана, #кузяк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОДА, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: