Під Варшавою жорстоко побили жителя Тернопільщини

17.05.2018 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

3 травня у населеному пункті Глоскув під Варшавою побили 52-річного чоловіка з Тернопільщини, зараз його безпеці нічого не загрожує.

Раніше польські та українські ЗМІ повідомляли що на українця напали декілька поляків з битками, але керівник консульського відділу посольства України у Варшаві Світлана Криса цю інформацію не підтвердила.

Читайте також

В Тернополі патрульні затримали чоловіка, який побив колишню дружину і забрав в неї телефон

"Зараз життю пана Миколи ніщо не загрожує: напередодні проведено операцію, він прийшов до свідомості, перебуває далі на лікуванні. Лікарі ще не дають згоду на його прослуховування у якості свідка. Однак, як тільки це стане можливим, поліція і прокуратура зможуть взяти у нього свідчення",- повідомила консул.

Світлана Криса відвідала потерпілого у лікарні, та поспілкувалась з ним, щоправда, після операції він не говорить, але реагує на слова кивками голови. Про те, що операцію проведено успішно повідомили нейрохірурги шпиталю.

Раніше польські ЗМІ повідомляли про шістьох чи сімох польських чоловіків, що у Глоскові перегородили дорогу трьом громадянам України віком від 45 до 52 років, та жорстоко побили одного і з них. Двом іншим вдалося втекти. Також повідомляли про те, що постраждалий був у нетверезому стані.

Побитий приїхав працювати у Польщу на початку березня, разом із двома своїми співвітчизниками працював у Глоскові в Асоціації водних товариств та займалися очищенням меліораційних ровів.

За матеріалами сайту Укрінформ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі