На Тернопільщині шахраї обдурили пенсіонерку на 10 000 гривень

Опубліковано:
16 Травня, 2018

81-річну жительку села Краснопуща на Бережанщині обдурили на 10 000 гривень, повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

15 травня близько 15-ої години на подвір’я пенсіонерки прийшли невідомі чоловіки та жінки та пропонували купити дешево товар, а саме постільну білизну.

Читайте також

Нічого святого: у Тернополі невідомий вкрав гроші з храму (Відео)

Допоки одна з жінок розмовляла з господинею, решта обнишпорили хату та знайшли у сховку гроші. Злодії прихопили з собою ще й новенький набір столових приборів, тож замість купити, старенька втратила 10 тисяч гривень та власне майно.

Помітивши пропажу потерпіла звернулася до поліції. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.

У той же день пограбували і мешканку села Криве Козівського району. Жінка впустила до хати 3 невідомих людей, які винесли з будинку золоті вироби сумою 70 000 гривень.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #гроші, #жінка, #золото, #Козова, #крадіжка, #майно, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #песіонерка, #село Краснопуща, #село Криве, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: