Село на Тернопільщині стане неймовірним?

Опубліковано:
16 Травня, 2018

Тернопільське село Іловиця, бере участь у ІІІ Всеукраїнському конкурсі «Неймовірні села України 2018», у якому ввійшло у список 20-ти півфіналістів, повідомляє сайт АgroPortal.

Метою конкурсу є сприяння  взаємодії дрібного і середнього бізнесу та органів державного управління на селі для підтримки розвитку сільських територій та громад, популяризувати життя в селі, нагадати про історико-культурну спадщину українського села. 

Призи у конкурсі розподілено наступним чином: перше місце — 100 тис. грн, друге та третє місця — по 25 тис. грн.

Також представник села яке переможе отримає унікальну можливість від Проекту «Німецько-український агрополітичний діалог» відвідати восени цього року Німеччину з метою обміну досвідом. 

Трійка сіл-фіналістів III Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2018» також отримає річну передплату на журнал Agroexpert.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #20 півфіналістів, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село Іловиця, #тернопіль, #тернопільські новини, #Шумський район
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: