Тернопільщина має золото та бронзу на Чемпіонату України з вільної та жіночої боротьби серед школярів

Опубліковано:
16 Травня, 2018

Тернополянка Вероніка Кондратенко здобула золоту медаль на Чемпіонаті України з вільної та жіночої боротьби серед школярів U-16, у ваговій категорії до 36 кілограмів. Змагання пройшли днями у Миколаєві. В усіх трьох сутичках Вероніка виграла достроково і поклала своїх суперниць на лопатки, не віддавши на чемпіонаті жодного балу. Таким чином вона зможе представляти Україну на Чемпіонаті Європи серед школярів U-16, що відбуватиметься у 15-17 червня в Угорщині. Спортсменка Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №1 (директор К.М.Барабаш), учениця тернопільської спеціалізованої школи №17 ім.В.Вихруща та член СК ім.Б.Сцібайла «ГалТер’S» є вихованкою свого батька, тренера КДЮСШ №1 Сергія Кондратенка.

Також бронзовою нагородою на чемпіонаті України з вільної боротьби серед школярів Тернопільську область порадував збаражчанин Андрій Ткач, який боровся у ваговій категорії  до 48 кг.  Спортсмен є вихованцем збаразької районної ДЮСШ та членом СК «Чемпіон». Займається у тренера Петра Короля.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #боротьба, #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: