ДТП на Тернопільщині: автівка врізалася в електроопору (Фото)

Опубліковано:
15 Травня, 2018

Вчора, 14 травня, у селі Волосівка трапилось ДТП. Нетверезий водій не впорався із керуванням і врізався в електроопору, повідомляє на своїй сторінці у фейсбуці Зборівське відділення поліції ГУНП України в Тернопільській області.

На місце пригоди одразу виїхали поліцейські. Вдалося встановити, що 23-річний хлопець, водій автомобіля Nissan Primera не вибравши безпечної швидкості руху та не врахувавши дорожню обстановку зіткнувся з електроопорою.

Під час огляду водія медичними працівниками серйозних травм внаслідок ДТП констатовано не було, однак лікарі зафіксували й те, що кермувальник перебував в стані алкогольного спяніння.

На правопорушника поліцейські склали два адміністративні протоколи за ст.124 КУпАП (вчинення ДТП) та за ст. 130 КУпАП (керування на підпитку).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автомобіль, #ДТП, #електроопора, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село Волосівка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: