Серіал «Школа» за кулісами (Фото)

Опубліковано:
15 Травня, 2018

Овації, квіти і повний аншлаг, – саме так зустрічали акторів відомого і вже улюбленого серіалу «Школа», що виходить на телеканалі «1+1», у  тернопільському драмтеатрі. Попри те, що в місті відбувався фестиваль «Цвіт вишиванки» фестиваль пива і м’яса, у залі театру  вільних місць майже не було.  Публіка, а це здебільшого підлітки, прийшли, щоб побачити, почути і сфотографуватися з улюбленими героями серіалу. Зустріч тривала більше двох годин.

Репортерам TeNews вдалося першими потрапити за куліси  і поспілкуватися з акторами Богданом Осадчуком, в серіалі – Тоха, та Каріною Чернявською, яка грає Асю.

null

 

null

 

null

– Богдане, це ваша перша мандрівка до Тернополя? А вам, Каріно, доводилося тут бувати?

Богдан:  – Ні, я не вперше. Десь півроку тому приїжджав сюди зі своєю подружкою. Найбільше запам’яталася екскурсія тернопільськими підземеллями та прогулянка біля ставу.

Каріна: – У Тернополі я ніколи раніше не була. Містом ще не вдалося прогулятися, бо одразу приїхали сюди на репетицію, можливо потім, після фан зустрічі вдасться щось побачити.

– На скільки ваші образи на екрані близькі у реальному житті?

Богдан: Тоха відразу припав до душі, одразу я відчував, що граю самого себе, мені це не вартувало особливих зусиль.

Каріна: Я вживалася в роль. Намагалася, щоб манери, хода, реакція і

навіть голос був не такий як у мене. Уявлю, що переді мною  певний образ і я входжу в нього. Саме так мене вчили в університеті.

– Богдане, як ви потрапили в акторську професію?

– Я ще з 9 років проходив різні кастинги. Нині граю в Театрі драми і комедії на лівому березі. Після закінчення школи планую вступати до Київського національного університету кіно і телебачення ім. І. Карпенка-Карого.

– Каріно, важко було пройти кастинг?

– Про кастинг дізналася від одногрупника. Ми тоді прийшли всім курсом. Мене обрали одну. Мала тоді дуже гарний настрій і виклалася на всі 100 відсотків, це, мабуть, стало вирішальним.

– Чим довелося пожертвувати задля зйомок в серіалі?

Богдан:  Літніми канікулами. Хоча я б не сказав, що це жертва,  навпаки – нові зустрічі, знайомства і цікавий досвід. Потоваришував з Олегом, Лізою, Сашею, Анею.

– А як поєднував навчання в школі і зйомки в «Школі»?

– У школі до мене з розумінням поставилися, бо це мій розвиток. Перші два місяці навчався екстерном,  а потім у звичному режимі. Найбільше люблю географію та історію. Колись мрію дослідити своє родинне дерево.

– Карино, який кадр в серіалі дався найважче?

– Я б не сказала, що найважче, мені було складно зрозуміти поведінку і відчуття своєї героїні, коли вона намагалася схуднути. Задля «реальності» мене навіть обмотували колготками, щоб здавалася товстішою, хоча насправді так не було.

– Чи не заважає вам ваша популярність? Серіал «Школа» став мегапопулярним і має шалені рейтинги. Увага молоді і підлітків прикута до вашого життя як на екрані, так і  соцмережах. Що й казати, деякі фани з букетами квітів зібралися біля театру за дві години до виступу, щоб бути першими і побачити улюблених акторів.

Богдан: – Дуже багато пишуть у «Фейсбук», дівчата запрошують на побачення. Повідомлень стільки, що не встигаєш усі прочитати. Щоправда, жодного разу нікуди не ходив. 

Карина: У мене найбільше запитують про те як стати акторами, як я проходила відбір, куди слід подавати заявки на участь. Популярність не втомлює, навпаки, це як підтвердження того, що ти робиш свою роботу добре.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Прем’єра другого сезону серіалу «Школа» запланована вже цієї осені.

До речі, зараз на офіційній сторінці @top.school у Інстаграм триває конкурс #Школавипускний, у якому можна виграти фотосесію з актроми стрічки та музикантам гурту Антитіла.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зустріч, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #серіал, #театр, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: