У Тернополі жителька Закарпаття нанесла ножові поранення місцевому жителю (Фото)

Опубліковано:
14 Травня, 2018

Тернопільськім поліцейським про чоловіка з ножовим пораненням грудної клітки повідомили медики. Карета швидкої допомоги доправила 52-річного жителя обласного центру з його ж квартири, повідомляє на своїй сторінці в фейсбуці Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

Опитати потерпілого правоохоронцям не вдалося – у важкому стані його госпіталізували до реанімаційного відділення. Показів не давала й жінка, яку поліцейські застали у помешканні тернополянина, – уродженка Закарпаття була у стані алкогольного сп’яніння.

Вдалося встановити, що чоловік напередодні зустрів жительку Ужгородського району на автовокзалі. Оскільки мешкає один – запросив нову знайому до себе додому. На момент вчинення злочину зловмисниця уже декілька днів гостювала в чужій квартирі. 

Причиною конфлікту, що обернувся важким ножовим пораненням, стали неприязні відносини. Зловмисниця нічого не пояснює і відмовляється свідчити. Що його поранила нова знайома, потерпілий встиг сказати сусідці, яку зустрів на коридорі і попросив викликати швидку допомогу. 
Лиходійку затримали згідно статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення підозри за частиною 1 статті 121 ККУ та обрання міри запобіжного заходу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жителька Закарпаття, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ножові поранення, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #тернополянин
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: