Тернопільський депутат отримав відзнаку за заслуги перед Церквою

Опубліковано:
14 Травня, 2018

Депутату Тернопільської ОДА Володимиру Бобку, на молитовному вшануванні схиігумена Амфілохія Почаївського, в селі Мала Іловиця на Шумщині, архієпископ Тернопільський та Кременецький Нестор вручив Благословенну патріаршу грамоту з відзнакою за заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою, повідомив чиновник у себе на сторінці у фейсбуці.

«Добре пам’ятаю ще ті часи, коли дії на об’єднання церков в єдину помісну церкву не надто вітались, а на закладенні наріжного каменя храму в Іловиці окрім парафіян були і «беркута»…
«Беркутів» вже нема, єдина помісна українська церква це офіційний курс держави, а «свободівці» і далі працюють на благо Української держави та Української церкви навіть якщо не всім це до вподоби.» – зазначив Володимир Бобко у пості.

Фото: Володимир Бобко

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Благословенна грамота, #володимир бобко, #вручили, #заслуги, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перед церквою, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: