Новий очільник Тернопільського міського осередку «Свободи»

Опубліковано:
14 Травня, 2018

Головою Тернопільського осередку Всеукраїнського об’єднання «Свобода» став депутат обласної ради, боєць АТО та керівник Тернопільського молодіжного методичного центру Богдан Бутковський, повідомляє сайт Тернополяни.

Його, на місце покійного свободівця Володимира Стаюри, який очолював тернопільській осередок партії з 2012 року, обрали у неділю 13 травня під час проведення міської конференції за участю голови націоналістичного об’єднання, народного депутата Олега Тягнибока.

Читайте також

«Я паркуюсь, як мудак»: В Тернополі автомобіль народного депутата стояв на газоні (Фото)

Зазначимо, що депутат облради Богдан Бутковський закінчив ТНПУ ім. В. Гнатюка і здобув кваліфікацію вчителя історії та правознавства. Впродовж 2013-2014 років працював помічником-консультантом нардепа Михайла Головка. У вересні 2014 року пішов добровольцем в батальйон особливого призначення “Дніпро-1″. Взимку 2017 року його обрали на посаду керівника Тернопільського молодіжного методичного центру, чиї обов’язки свободівець виконував ще з 2016 року.

Загалом Богдан Бутковський давно займається громадською діяльністю і ще в роки навчанняв університеті очолював «Студентське наукове товариство історичного факультету», згодом став співзасновником ТГО «Рух Світанок», працював з молоддю тощо.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Богдан Бутковський, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #очільник, #Свобода, #тернопіль, #Тернопільський осередок, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: