Аграрна Тернопільщина: «Молокія» – лідер галузі

Опубліковано:
13 Травня, 2018

Серед підприємств харчової і переробної галузі області найпевніше на випуску і реалізації молочнокислої продукції почуває себе Тернопільський молокозавод (ТМ « Молокія»).

За результатами виробничої та фінансової діяльності в 2017 році отримано 42,6 млн грн. чистого прибутку. Що на 3,2 рази більше,ніж за календарний 2016 рік ( 13,2 млн грн.). «Молокія»-торгова марка і бренд екологічної продукції, виготовленої на потужностях ПрАТ «Тернопільський молокозавод».

Підприємство було здано в експлуатацію ще у далекому 1957 році. Торік трудовий колектив відзначив 60-річний ювілей рідного заводу, а не так давно таку ж поважну дату святкував його директор, успішний організатор та керівник Віталій Ковальчук.

На підприємстві поруч з молоддю, трудяться ветерани, працюють досвідчені технологи, лаборанти, на виробництві трудяться чимало сімейних династій.

Створені всі умови праці і відпочинку, люди мають гідну зарплату, отримують премії та інші винагороди.

На сьогодні завод є одним із найпотужніших та найбільш інноваційних молокопереробних підприємств України. Можливості молоко переробки сягають до 400 тонн молока за добу. Випускають до 30 видів й найменувань продукції , а також для дитячого харчування.» Молокія» перша в Україні та п’ята в Європі впровадила технологію подвійної очистки молока-сировини Fresh milk technology.

Дирекція, відділ закупівель сировини тісно співпрацюють як з потужними молокоспецгоспами СТОВ «Славутич», ТОВ « Україна», Агрофірма «Горинь», ПП «Іванівське», ПП «Мшанецьке», ТОВ «Бучачагрохлібпром», ПП «Дзвін», ТОВ «Слава», так із фермерськими господарствами, молочними кооперативами Тернопільщини.

Ярослав Бачинський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #молокія, #молоко, #молокозавод, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: