Націоналісти заборонили Віталію Козловському виступати у Тернополі

13.05.2018 16:43   Джерело: online.te.ua
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Віталій Козловський виступив 9 травня у Москві.При цьому, на своїй сторінці у Facebook написав, що він не заперечує своєї участі у даному заході.

Метою виступу в Росії, за словами артиста, було «просувати українську ідею і нашу правду простим людям», пише «Правий сектор Тернопільщина». Через це активісти вирішили заборонити Козловському виступи у Тернополі.

«Отож, Віталію не треба прикриватись «патріотизмом» і видумувати ряд причин, що демонструють зраду як вимушений благородний вчинок. Зрада – це і є зрада. 

Україна у війні. Тисячі загиблих, сотні в полоні, а такі, як Віталій, і досі не зрозуміли, що співати для ворогів – огидно й аморально. Більше того – недопустимо. Проте, справу зроблено.

Тому, НВР «Правий сектор» Тернопільщини заявляє, що, від сьогодні, вхід на тернопільську сцену Віталію Козловському закрито. І ми, націоналісти, будь-якими способами і методами «прийматимемо» його як ворога України.

P.S. У той день, коли незаслужений артист розважав російську публіку, загинув український Воїн, боронячи рідну землю від ворога», – йдеться у повідомленні «Правого сектору Тернопільщини».

Джерело: ternopoliany.te.ua

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: online.te.ua  

Коментарі