Наступного тижня тернополяни матимуть нагоду провести ніч у музеї. Тернопільський обласний краєзнавчий музей до Міжнародного дня музеїв, який відзначається 18 травня, влаштовує акцію під назвою «Музейна дивоніч».

Відвідувачам заходу проведуть тематичні екскурсії, представлять виставки із фондів краєзнавчого музею, а також проведуть майстер-класи. Однією із родзинок заходу буде можливість всім охочим набити власний орнамент на футболку, яку потрібно принести з собою.

За словами організаторів таку акцію у Тернополі проводять вже вчетверте, проте цього разу, захід буде більш інтерактивним. До прикладу, для відвідувачів влаштують квест, у якому потрібно буде продемонструвати власні знання, кмітливість та спритність. Всі бажаючі випробувати власні сили у квесті мають попередньо зареєструватися за номером 097-85-87-407 (Оля).

Розпочнеться «Музейна дивоніч» у четвер, 17 травня, о 19:00. Вартість входу – 10 гривень.

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дивоніч, #музей, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: