Співачка з Тернополя «засвітилася» на концерті до 9 травня на Інтері

Опубліковано:
12 Травня, 2018

Співачка з Тернополя, уродженка Льова Наталія Бачинська взяла участь у концерті “Победа. Одна на всех” на телеканалі Інтер, повідомляє сайт Форпост.

Під постом подяки за участь у концерті Бучинська написала: “Вітаю всю Команду Інтера! Концерт прекрасний! Так тримати! Ми з Вами!”

Нагадаємо, у березні 2015 гоку кілька десятків громадських активістів пікетували Львівську обласну філармонію, протестуючи проти виступу співачки Наталії Бучинської, яку вони звинуватили в участі у концертах на підтримку Партії регіонів та колишнього президента Януковича. 

Активісти через гучномовець закликали відвідувачів бойкотувати концерт, повернути квитки до каси, а гроші віддати на потреби військових. За їхніми словами, те, що Бучинська запросила на сьогоднішній виступ кількох поранених бійців АТО – це просто замилювання очей і спроба ввести в оману патріотів.  Гучна акція привернула увагу львів’ян, які прямували на концерт. Дехто ігнорував заклики активістів, але були й такі, хто викидав або рвав квитки біля входу до філармонії, писав ZIK.

Зазначимо, що свого часу Бучинська була солісткою Державного ансамблю пісні і танцю МВС України. Як солістці ансамблю Наталії присвоєно спеціальне звання прапорщика внутрішньої служби, вона склала присягу на вірність народові України, а 2004 р. закінчила Київську академію внутрішніх справ у званні майора міліції. Також Бучинська стала наймолодшою народною артисткою України. Член політради партії Валентина Наливайченка «Справедливість», радник голови партії з питань культури і духовності.

Нагадаємо, у середу, 9 травня, в московському районі Солнцево на сцені концерту до Дня перемоги був помічений український поп-співак, заслужений артист України Віталій Козловський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #9 травня, #інтер, #концерт, #Наталія Бачинська, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #співачка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: