Продати сто картин, щоб купити електрокардіостимулятори планують у Тернополі 12 травня

Опубліковано:
12 Травня, 2018

Такого благодійного аукціону у Тернополі ще не було. Волонтерки Олена Кльоб і Вікторія Іванова вирішили спільними зусиллями тернопільської спільноти зібрати кошти та купити двокамерні зовнішні електрокардіостимулятори для хворих, які відновлюються після відкритих операцій на серці. Такі прилади вже є у медиків.

Операції на серці успішно проводять у Тернопільській університетській лікарні, розказав головний лікар медичної установи Василь Бліхар, але приладів не вистачає. Щоби купити дороговартісні електрокардіостимулятори волонтерки запропонували художникам надати свої полотна для продажу. Інформацію розповсюдили через соціальні мережі. На диво швидко відгукнулись 100 художників і 100 картин буде виставлено 12 травня в 17 00 в приміщенні Тернопільського академічного обласного драматичного театру. Кожна картина має початкову ціну 1000 грн. Для благодійників дівчата організовують справжню світську подію. Дрес код – класичне вбрання чорного, червоного і білого кольорів. Концерт класичної музики. Фуршет і справжнє захоплююче дійство по пошуку власників для картин. У благодійному аукціоні може прийняти участь кожен бажаючий, адже можна і не купувати картину, а просто опустити гроші у скриньку для благодійних внесків. 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аукцион, #допомога, #картина, #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: