На Тернопільщині близько 100 педагогів не захотіли пройти навчання-онлайн, а натомість обрали відставку

Опубліковано:
11 Травня, 2018
Вже з початку нового навчального сезону на первачків Тернопільщини чекають нововведення, адже від 1 вересня дітки навчатимуться за новою освітньою програмою, яку реалізуватимуть у школах міста відповідно до нової реформи МОН «Нова українська школа». На жаль, не всім вчителям Тернопільщини до вподоби такі нововведення.

Нові підходи до навчання та змісту освіти вже поширилися в чотирьох навчальних закладах області: Козівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, Чортківській ЗОШ І-ІІІ ст. № 7, Підволочиській ЗОШ І-ІІІ ст. і Збаразькій ЗОШ І-ІІІ ст. № 1. Аби профінансувати «Нову українську школу» буде виділено 41 млн 894 тис. грн. Ці кошти підуть на придбання всіх необхідних для навчання дидактичних матеріалів, меблів та комп’ютерної техніки, а також на підготовку понад тисячу вчителів.

Розповіла начальниця управління освіти і науки Тернопільської ОДА Ольга Хома під час прес-конференції.

Варто зазначити, що управлінні освіти реформу «Нова українська школа» вважають доволі ефективною, адже вона сприятиме професійному та особистому зростанню педагогів, а також підвищенню їхніх соціальних статусів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #викладачі, #звільнення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #нововедення в навчанні, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: