У Бердянську 1–3 червня 2018 року відбудеться XX Всеукраїнський фестиваль журналістів „Азовське літо”. Мета заходу – сприяти в обміні досвідом журналістів, а також популяризація міста Бердянська як сімейного курорту, туристичного, оздоровчого та культурного центру півдня України. На захід запрошуються медіа-експерти, редактори, професійні журналісти. Традиційно під час спілкування проводяться творчі майстерні, дискусії, обговорюються актуальні для медійної спільноти теми. Крім того, учасники ознайомлюються з оздоровчими, культурними та розважальними можливостями Серця Азова – Бердянська, а також мають змогу відпочити на морі, – пише Тернопільський прес-клуб.

Організатори вдячні учасникам, які брали участь у фестивалі в попередні роки й розмістили впродовж двох місяців у друкованих і електронних ЗМІ публікації з фестивалю (статті, інтерв’ю, репортажі, коментарі, нариси та інші матеріали, ілюстративні роботи тощо), які водночас презентують Бердянськ як туристичний, оздоровчий та культурний центр, сімейний і дитячий курорт.

Цьогоріч на фестиваль запрошується один учасник від одного ЗМІ – через обмежену кількість місць і велику кількість охочих, повідомляють організатори, які забезпечують безплатне проживання й харчування учасників. Крім того, для осіб, які вперше беруть участь у фестивалі „Азовське літо”, однією з умов є публікація в друкованих або електронних ЗМІ напередодні фестивальних заходів матеріалів, що розповідають про курортне місто – туристичний, оздоровчий та культурний центр (відповідні релізи, аудіо- та відеоматеріали можуть надати організатори).

Претенденти на участь у конкурсній програмі фестивалю мають не пізніше як за 10 днів до його початку надіслати матеріали, що вийшли у ЗМІ, на таку адресу: площа Єдності, 2, м. Бердянськ, 71112 (e-mail: press@bmr.gov.ua з обов’язковою приміткою «Фестиваль журналістів “Азовське літо-2018”»), а саме: публікації – друкований оригінал (скан); теле- та радіопродукція (запис) із супровідним листом про місце та дату виходу матеріалу в ефір, завіреним керівником компанії.

Контакти організаторів: (06153) 35668, (050) 9469253. Офіційний туристичний сайт міста http://berdyansk.travel/

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #азовське літо, #бердянськ, #журналісти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: