Президент привітав дівчинку з Тернополя та її друзів з перемогою на всесвітній Гімназіаді

Опубліковано:
10 Травня, 2018

На Всесвітній Літній Гімназіаді-2018 в Королівстві Марокко успішно виступила спортсменка з Тернополя Анастасія Бачинська. Дівчинка стала срібною призеркою змагань у командному заліку збірної України. В особистих змаганнях Анастасія здобула дві золоті нагороди – у багатоборстві та в опорному стрибку.

Петро Порошенко на своїй сторінці у фейсбуці привітав з перемогою на Гімназіаді українську збірну.

“Українські спортсмени-школярі вперше стали чемпіонами ХVІІ літньої Гімназіади у місті Марракеш. Вітаю з фантастичним успіхом! Наші хлопці та дівчата вибороли 112 медалей, випередивши учасників з 58 команд з усього світу. Дякую за ваші чудові перемоги. Ви – майбутнє нашої країни! Так тримати!” – зазначив у пості президент.

За матеріалами сайту Терен.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Анастасія Бачинська, #Гімназіада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перемога, #Президент, #привітання, #тернопіль, #тернопільські новини, #українська збірна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: