Найкрасивіші дівчата – у Чорткові на Тернопільщині (Фото)

Опубліковано:
9 Травня, 2018

І одне маленьке уточнення: найбільше їх навчається у  чортківському гуманітарно-педагічному коледжі. Конкурс талантів, обдарувань, молодості і краси «чортківська чарівниця-2018», який відбувся тут нещодавно, вкотре це підтвердив.

Важко було компетентному журі визначити кращу із кращих серед шести претенденток на це звання. Адже всі дівчата-третьокурсниці, серед яких Христина Петрів, Вікторія Поживотенко, Ірина Буртник, Тетяна Пацула, Ольга Козак, Адріана Квалишин і красиві, і розумні, і кмітливі, і винахідливі.

“…Ця дивна жінка зіткана з любові…” – під таким епіграфом проходив конкурс, що мав на меті розкрити таланти учасниць і довести, що все прекрасне у житті створено з великої любові. Найкращих визначили конкурси “Мода і папір” (виготовлення сукні із паперу), “Творці дивосвіту” (виготовлення і представлення українського віночка), дефіле (у стилізованому українському вбранні, створеному своїми руками), де учасниці продемонстрували свої таланти і творчий запал.

І все ж переможницею стала студентка групи ПО 34 Тетяна Пацула, яка визнана найкрасивішою дівчиною коледжу цього року.

Організатор, сценарист дійства,  завідувач відділення “Початкова освіта”, викладач трудового навчання  Федір Петрович Ковальчук доклав чимало зусиль для того, щоб конкурс пройшов на високому рівні, цікаво і змістовно.

null

Фото із сайту Чортківського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. О. Барвінського.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дівчата, #конкурс, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: