У Тернополі працює «Соціальне таксі» (Фото)

09.05.2018 20:13   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

«Соціальне таксі» розпочало курсувати Тернополем. Зокрема, 8 травня, машина виїхала до першого клієнта пана Андрія, якого в супроводі його матері відвезли до міської лікарні №2.

Нагадаємо, що тернополяни з особливими потребами зможуть безкоштовно скористатися послугами спеціально обладнаного автомобіля для перевезення у медичні заклади, адміністративні будівлі, а також на різноманітні заходи.

Замовити соціальне таксі можна буде за попереднім записом, зателефонувавши на номер (0352) 52 36 84 або (098) 332 14 14.

«Завдяки підтримці волонтерів, громадських і релігійних організацій та усіх небайдужих мешканців, у Тернополі з’явилося перше соціальне таксі, яке допоможе людям на інвалідних візках легко пересуватися та стати соціально активнішими, - розповідає очільник Тернополя Сергій Надал. – Хочу наголосити, що міська влада відшкодовуватиме усі витрати, пов’язані з обслуговуванням спецавтомобіля та забезпечить ефективне та успішне функціонування даного соціального проекту».

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі