Київські аферисти відкрили стрілянину по копам

Опубліковано:
9 Травня, 2018

8 травня в Києві поліцейські затримали двох валютних шахраїв, які відстрілювалися при спробі до втечі. Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Ссотрудники карного розшуку отримали оперативну інформацію, що в столиці діє фальшивий обмінник. Тому у цього закладу на вулиці Татарській в Шевченківському районі Києва влаштували засідку.

“Сьогодні при обміні валюти (оголошення про надання таких послуг спритники розмістили в мережі Інтернет), шахраї, отримавши 10 000 доларів США, намагалися втекти через вікно. Оперативники почали переслідування зловмисників. Під час втечі один з правопорушників застосував зброю в бік поліцейських. Однак завдяки професійним діям правоохоронців його разом зі спільником затримали. В результаті стрілянини ніхто не постраждав”, – розповіли в поліції.

З місця поліція вилучила два пістолети. Зараз за вказаною адресою працює слідчо-оперативна група.

Слідчі почали дві кримінальні провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) та ст. 348 (Посягання на життя співробітника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #поліція, #стрілянина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: