День пам’яті та примирення відзначили у Тернополі (Фото)

09.05.2018 11:43   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

День пам’яті та примирення відзначили у Тернополі 8 травня. У Старому Парку відбувся мітинг-реквієм, панахида та покладання квітів до меморіалу ” Материнський поклик”.

Разом з родичами загиблих Героїв, ветеранами, дітьми війни та небайдужими тернополянами, вшанували подвиг захисників України секретар міської ради Віктор Шумада та заступник міського голови Леонід Бицюра.

«Друга світова війна внесла вічні корективи в історію людської цивілізації, а її наслідки відчуваються і досі. А сьогодні ми зібралися під гаслом «Пам’ятаємо. Перемагаємо», і ці два слова пов’язані між собою глибоким змістом, адже без пам’яті подальші перемоги неможливі, - зазначає Леонід Бицюра. - А українцям перемога потрібна. Перемога у війні, яка, насправді триває вже більше як три століття за гідне місце українців на карті світу, серед цивілізованих народів і країн. І сьогодні ми продовжуємо доносити правду про злочини комуністичного та нацистських режимів і тим самим руйнуємо намагання тих, хто хоче відродити авторитаризм вже у XXI столітті.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі