Якщо у сім'ї є заробітчанин – субсидію відберуть

09.05.2018 07:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Якщо у сім'ї є заробітчанин, який перебував за кордоном понад два місяці — субсидію відберуть. За словами начальника управління соціальної політики Тернопільської міської ради Володимира Сулими, такі аспекти теж треба враховувати, пише Доба.

— Субсидію відберуть і у тих громадян, які перебували за кордоном понад два місяці. Такі аспекти теж потрібно враховувати й все вказувати тому, що рано, чи пізно все стане відомо. Наша фінансова інспекція просто зробить запити і потім сім'ям, які сфальсифікували, доведеться повертати значні кошти, а це по 10-ть, 15-ть та 20-ть тисяч гривень, — повідомив начальник управління соціальної політики Тернопільської міської ради Володимир Сулима.

За словами Володимира Сулими, перед нарахуванням субсидії в управлінні будуть одержувати інформацію: від надавачів житлово-комунальних послуг, реєстраційної служби МВС про автомобілі та прикордонної служби, чи людина має право на отримання послуг.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі