На Тернопільщині за один день трапилося декілька ДТП

Опубліковано:
8 Травня, 2018

До лікарні з тілесними ушкодженнями бригада швидкої допомоги доправила жителя Борщівського району, 1984 року народження. Травми чоловік отримав в результаті автопригоди. 

6 травня близько 18:15 потерпілий, перебуваючи на місці пасажира на мопеді, не втримався та впав з транспортного засобу. В результаті цього він отримав тілесні ушкодження – закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закритий вивих правого плеча, а також множинні садна та подряпини. Підозрюють лікарі і перелом склепіння черепа.

Читайте також

ДТП можна оформити онлайн

Його в травматичному шоці першого ступеня госпіталізували в травматологічне відділення.На Чортківщині під колесами автомобіля опинився пішохід. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Dacia, збив місцеву жительку та втік з місця пригоди. 

Оперативники встановили особу втікача. Проте дома його не застали, а в гаражі знаходився транспортний засіб з пошкодженнями, характерними для ДТП. 

Правоохоронці встановлюють місце перебування підозрюваного. Його мобільний телефон не відповідає. 

Травмована жінка з вивихом ключиці та множинними забоями руки звернулася до лікарні. Після надання меддопомоги її відпустили. 

Ще одне повідомлення про аварію надійшло у неділю близько 23:15 в чергову частину Кременецького відділу поліції. 

Водій автомобіля OPEL Kadett не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де врізався в бетонну огорожу трансформаторної підстанції. 

В результаті аварії швидка госпіталізувала водія іномарки. У нього закрита черепно-мозкова травма, струс, множинні різані рани вискової і потиличної ділянки. Потрапила до реанімаційного відділення і пасажир авто. У жінки політравма, тупа травма живота, підозра на перелом кісток тазу, зламаний ніс та інші ушкодження. 

По всіх автопригодах триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #кременець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тернопільщина, #численні
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: