У Тернополі військовослужбовці 44-ї артилерійської бригади пройшли урочистим маршем

Опубліковано:
7 Травня, 2018

Близько півтори тисячі військовослужбовців взяли участь в урочистій ході, яка пройшла центральними вулицями Тернополя. Бійці 44-ї артилерійської бригади вперше за 4 роки служби в зоні АТО повернулися у повному складі на місце постійної дислокації.

«Організовуємо марш для того, щоб особовий склад побачив, наскільки їх шанують у Тернополі, відчули повагу. Тим паче, що всі пишаються військовою службою у нашій частині. Користуючись нагодою, хочу запросити жителів Тернопільщини та інших областей до проходження військової служби у нашій військовій частині», – каже командир Тернопільської окремої артилерійської бригади полковник Сергій Баранов.

Військовослужбовці 44-ї бригади брали участь у визволені Слов’янська, підтримували артилерійським вогнем механізовані частини на всьому фронті проведення АТО. За час служби на сході 44-та бригада зарекомендувала себе як один з найкращих артилерійських підрозділів Збройних сил України.

– Ротацію батальйонів, дивізіонів проводили, але бригада тільки тепер вийшла із зони АТО у повному складі. Це пов’язано із зміною формату АТО на Об’єднані сили і з нарощенням спроможностей збройних сил, що дозволяє нам проводити ротацію бригади у повному складі. Це дасть особовому складу можливість відпочити і з новими силами захищати нашу державу», – наголошує командувач Оперативного командування «Захід» Олександр Павлюк.

Військовослужбовцям 44-ї бригади вручили у Тернополі державні нагороди, медалі, відзнаки, подяки. Після урочистої церемонії нагородження відбувся концерт відомої української співачки Руслани Лижичко. Народна артистка України привітала бійців з поверненням додому.

– 44-та артилерійська бригада – це легендарна бригада. І цей день можна розцінювати як національне свято. Ми готуємося зараз до Лісабону, будемо виступати перед фіналом Євробачення на найбільшій площі Лісабону. Незважаючи на складний графік, ми приїхали до Тернополя. Бо для мене, для моєї сім’ї, команди – це велика подія. 44-та бригада одна з перших була мобілізована. Я їздила з військовополоненими, вони багато розповіли про героїчні вчинки військовослужбовців 44-тої бригади, – каже Руслана Лижичко.

Концерт Руслани відбувся у Тернополі на запрошення та за підтримки Агрохолдингу «МРІЯ».

– Вітаємо наших хлопців із поверненням на мирну територію України. Компанія «МРІЯ» підтримує учасників бойових дій. Виділяє військовослужбовцям матеріальну допомогу, надає підрозділам безпілотники, обладнання. Працівники нашої компанії також проходили і проходять військову службу, зокрема й в 44-й бригаді. Вітаємо наших хлопців із поверненням! Бажаємо, щоб їм вже не доводилося їхати на схід, щоб війна закінчилася, – розповідає начальник відділу соціальних проектів Агрохолдингу «МРІЯ» Василь Мартюк.

null

 

null

 

null

Тамта Гугушвілі

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Mriya Agro Holding, #Мрія Агрохолдинг, #новини Мрія Агрохолдинг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: