На Тернопільщині мати побила доньку за те, що вона попросила її не пити алкоголь

Опубліковано:
7 Травня, 2018

Інцидент трапився на Шумщині. Мати побила доньку, коли та попросила її не пити алкоголю, повідомляє на своїй сторінці в фейсбуці Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

Через материнський гнів дівчинка отримала забій голови, травми пальця, ляпаси по обличчю та руках.

Читайте також

На Шумщині 8-річний хлопчик потрапив під колеса авто (Відео)

“У районному відділені поліції розповіли, що того дня дитина вирішила прослідкувати за мамою, бо та часто випивала. Коли жінка вчергове вийшла з дому, дівчинка побігла за нею. Побачивши, що в крамниці ненька взяла пляшку, малеча стала просити її більше пити і цим розлютила її. Вийшовши з магазину, матір нанесла кілька ударів рукою по обличчі доньки.” – йдеться у дописі.

Поліцейські інкримінують 29-річній жінці частину 1 статті Кримінального кодексу 125 Кримінального кодексу України – умисне легке тілесне ушкодження.

Життю потерпілої нічого не загрожує. Після надання медиками допомоги, дівчинку відпустили до дому, де про неї піклуватиметься бабуся.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алкоголь, #дитина, #дівчинка, #мати, #насильство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #побиття, #тернопіль, #тернопільські новини, #шумщина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: