Тарас Демкура презентуватиме проект «Під зорею Пінзеля» у Черкасах

Опубліковано:
6 Травня, 2018

10–11 травня 2018 року у Черкасах відбудеться бізнес-форум підприємців та низка заходів для молоді, присвячених важливості запровадження сучасних напрямків маркетингу для бізнесу, обговоренню особливості покоління NEXT, презентації нових перспективних проектів співпраці як в економічній, так і в культурній галузях.

11 травня у приміщені Черкаського художнього музею відбудеться презентація культурно-мистецького проекту «Під зорею Пінзеля», яка 15 квітня з великим успіхом відбулась в столиці Португалії – м. Лісабон, у приміщенні найбільшого у Португальській Республіці Національного палацу Марфа.

Спікером зустрічей буде Тарас Демкура – успішний підприємець, меценат, колекціонер, видавець, віце-президент з питань регіонального розвитку, керівник регіонального представництва у Тернопільській області Міжнародної торгової палати ICC Ukraine, власник торгівельно-відпочинкового центру «Атріум», музею ексклюзивних ретро-автомобілів «Ретро-кортеж» та етногалереї «Спадок».

«Попередні зустрічі показали правильність обраного нами щляху спілкування з різними категоріями людей на теми самореалізації, лідерства, нових віянь часу та маркетингу. Окремо ми організовуємо презентацію мультикультурного проекту «Під зорею Пінзеля», в рамках якого презентуємо наші культурні та історичні надбання. На завершення візиту, ми проведемо розширені зустрічі та поділимося сучасними можливостями бізнесу, запропонуємо дорожню карту для організації власної справи, покажемо можливості проекту «Життя в стилі ЕСО», – додав Тарас Демкура.

null

Повна програма запланованих зустрічей

10 травня

14.00 – Нові перспективи для молоді в час змін (ЧДТУ).

Адреса: вул. Шевченка, 460, головний корпус, «Кінозала».

18.00 – Бізнес-форум підприємців

Адреса: Ресторан «Колос Plus», вул. Смілянська, 149.

Під час зустрічі буде чудова нагода для успішних підприємців поділитися власними успішними кейсами впровадження маркетингових інструментів для сталого розвитку бізнесу, у час змін та глобалізації, познайомитись та дізнатися нові тренди сьогодення.

11 травня

12.50 – Нові перспективи для молоді в час змін (ЧНУ)

Адреса: вул. Шевченка 81, 1 корпус 2 пов., конференц-зала.

15.00 – Презентація культурно-мистецького проекту «Під зорею Пінзеля».

Адреса: Черкаський художній музей, вул. Хрещатик, 259.

19.00 – Бізнес-зустріч «Нові можливості в час змін».

Адреса: Готель «Апельсин», вул. Фрунзе, 145 (6 пов., конференц-зала).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пінзель, #тернопіль, #тернопільські новини, #черкаси
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: