У Тернополі пройшов грандіозний широкомасштабний парад військових (Фото)

Опубліковано:
6 Травня, 2018

03 травня 2018 року відбувся грандіозний масштабний захід у Тернополі з нагоди повернення 44-ої окремої артилерійської бригади із зони проведення АТО. Після чотирьох років служби весь особовий склад з технікою повернувся додому. Більше 1,5 тисячі артилерійців області урочистим маршем пройшли вулицями обласного центру.

На Театральному майдані військовослужбовці почули не одне зворушливе привітання від свого командування, представників місцевої влади та отримали інформаційні видання Міністерства юстиції України «Юстиція відкрита для людей», листівки та буклети у рамках Загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!».

Читайте також

Байкери влаштували парад вулицями Тернополя (Відео, фото)
Бійцям на передову з Тернополя відправили 15 тонн продуктів та предметів першої необхідності

Цього урочистого дня чимало рідних, друзів, побратимів військовослужбовців з Тернопільщини прийшли зі сльозами на очах та квітами привітати своїх захисників і привселюдно помолитися за їхній спокій та за довгоочікуване припинення війни в Україні.

Варто зазначити, що під час параду відбулося нагородження близько 150-ти військовослужбовців. Після чого тернополяни стали свідками грандіозного флешмобу – понад тисяча вояків утворили живу карту України на головній площі міста.

Святковим концертом бійців привітала відома українська співачка, народна артистка України Руслана Лижичко.

Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області приєднується до привітань та розділяє радість від повернення наших захисників зі сходу України.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парад, #тернопіль, #тернопільські новини, #юстиція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: