В Тернополі на аукціоні планують зібрати сто тисяч гривень (Відео)

Опубліковано:
5 Травня, 2018

Сто тисяч гривень для купівлі двокамерного зовнішнього електрокардіостимулятора планують зібрати під час благодійного аукціону. Електрокардіостимулятор – це прилад для зовнішньої кардіо стимуляції у пацієнтів, які перенесли операцію на відкритому серці, – пише ТМЦ.ІНФО.

Благодійний аукціон розпочнеться 12 травня о 17 годині в приміщенні Тернопільського академічного обласного драматичного театру. Під час аукціону планують знайти власників для ста картин. Початкова ціна однієї картини – тисяча гривень. Волонтерки  розповіла звідки виникла ідея аукціону і  хто до нього долучився.

Під час аукціону всі охочі зможуть від себе зробити благодійні внески, кинувши будь-яку суму в скриньку. Дрес-код події – класика.  Кольори – чорний, червоний і білий. На учасників аукціону чекатиме концерт класичної музики і фуршет.

Прес-конференція з приводу благодійного аукціону відбулася 3 травня в Тернопільському прес-клубі. В прес-конференції взяли участь Василь Бліхар – головний лікар Тернопільської університетської лікарні, а також волонтерки і організатори благодійного аукціону Олена Кльоб і Вікторія Іванова.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аукціон, #благодійність, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: