В Тернополі затримали чоловіка, який організував підпільну нарколабораторію

Опубліковано:
5 Травня, 2018

Підпільну нарколабораторію в одному з сіл Тернопільського району організував місцевий житель. У спільники взяв знайомого, який володів необхідними знаннями у галузі хімії. Тож «бізнес» розпочали в будинку співмешканки організатора. Виготовляли заборонений препарат амфетамін, яки реалізовували у нашій області та на Львівщині.

Протягом десяти місяців зловмиснику вдалося синтезувати понад 5 кілограмів амфетаміну, вартість якого на «чорному» ринку перевищує півтора мільйона гривень. Ділка на гарячому під час перевезення чергової партії амфетаміну. Під час обшуків за правоохоронці виявили та вилучили близько 400 грамів готової психоторопної речовини, прекурсори та спеціальне обладнання, що використовувалося для виготовлення наркотиків.

Підозрюваного затримано. Йому оголошено про підозру у скоєні злочину передбаченого частиною 3 статті 309 ККУ та обрано запобіжний захід – тримання під вартою із заставою 500 000 гривень.

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #амфітамін, #лабораторія, #наркотики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: