Патрульні оштрафували в Тернополі чоловіків, які пиячили на очах у дітей

Опубліковано:
5 Травня, 2018

Піші патрулі в основному зосереджені на попередження правопорушень громадського порядку. Лише за нічну зміну вони склали 7 адміністративних постанов за ст. 178 КУпАП на громадян, які випивали у громадських місцях. За це кожен з них має сплатити штраф обсягом у 51 гривню.

Учора ввечері на вулиці Макаренка патрульні помітили двох чоловіків, які на очах в дітей, які поруч гралися на спортивному майданчику, пили алкогольні напої. Інспектори підійшли до них, встановили їх особи ( це були тернополяни 47 та 34 років) та виписали штраф.

Схожий випадок трапився цієї ночі поруч зі студентським гуртожитком на вулиці Винниченка. Двоє молодиків розпивали пиво. Патрульні за це їм виписали штраф.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #затримали, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пиячив, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: