Проект «Під зорею Пінзеля» презентуватимуть на сході України

Опубліковано:
4 Травня, 2018

6-7 травня 2018 року культурно-мистецький проект «Під зорею Пінзеля» мандрує на Схід України. Саме там буде представлена творчість українського Мікеланджело. Мистецька імпреза відбудеться у Народному домі (Рубіжне, Сєвєредонецьк) з широкою програмою заходів. Співорганізаторами заходу є віце-президент Міжнародної торгової палати та меценат Тарас Демкура і дизайнер Івона Лобан. Презентація відбудеться за підтримки департаменту з питань культури, національностей і релігії Львівської облдержадміністрації з ініціативи арт-студіїї Івони Лобан та Благодійного фонду родини Демкур.

null

 

null

Жителі Рубіжного і Сєвєродонецька зможуть детальніше ознайомитися з другим виданням ілюстрованого альбому «Таїна Пінзеля», у якому представлені найцікавіші доробки митця. А також переглянути документальний фільм «Таїна Пінзеля – від Бучача до Лувру», який не залишить байдужим жодного з глядачів. Історичній шлях великого скульптора, його творіння, збережені шедеври ще милують око та справляють неабияке враження. Нагадаємо, що нещодавно Тарас Демкура презентував проект «Під зорею Пінзеля» у Португалії.

null

Окрім того, всі бажаючі побачать виставкову авторську колекцію одягу «прет-а-порте» арт-студії Івони Лобан «Пінзель. Львів. Бароко» та мистецькі твори львівських та тернопільських скульпторів, художників, керамістів, які стануть своєрідним продовженням бачення й популяризації творчості Пінзеля. Усе дійство відбуватиметься під музичний супровід гурту «Rockoko», що додасть майстерності неперевершеного виконання, яскравого звучання, неординарних інструментальних обробок та якісної музики в жанрі Instrumental Rock.

null

Пориньте у магічну атмосферу талановитого митця, доторкніться до прекрасного, зрозумійте масштабну велич генія, який творив і залишив по собі слід у вигляді дивовижних скульптур.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пінзель, #португалія, #схід, #Тарас Демкура, #тернопіль, #тернопільські новини, #Україна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: