Тернопільського «кіборга» підрізали у Києві (Відео, фото)

Опубліковано:
4 Травня, 2018

2 травня четверо невідомих у балаклавах напали на кіборга Дмитра Вербича (друга «Івіча») на вул. Костянтинівська 59/5. Спочатку вони завдали йому удар ножем в нижню частину спини, засліпивши газом, а потім хотіли добити молотком.

Дмитро Вербич рік воював на сході України, захищав Донецький аеропорт. Після, жив у Тернополі. Захоплювався спортом, тренувався у клубі бойових мистецт «Характерник». Нещодавно переїхав до столиці, де і стався напад.

Побратими Дмитра встигли приїхати та надати першу допомогу, далі відвезли до лікарні. Наразі стан стабільний. Лікарі кажуть,  що поранення отримав у поперековий відділ, йому рекомендовано постільний режим, у лікарні він проведе ще тиждень.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #іербич, #київ, #кіборг, #напад, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підрізали, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: