Щасливі власники квартир у новобудові на Київській роблять ремонти та заселяються в нове помешкання

Опубліковано:
4 Травня, 2018

У Тернополі будують новий та сучасний мікрорайон «Північний». Там передбачається спорудження житлових багатоповерхових будинків з повним комплексом установ  обслуговування, нова дорога та вуличне освітлення, а також парки, школи та дитсадки.

Нещодавно територія площею 70 гектарів була зовсім неосвоєною. Люди, які там живуть скаржилися, що протягом 10-ти років головну вулицю мікрорайону ніхто не ремонтував.

Читайте також

У Тернополі будують новий та сучасний мікрорайон – що там буде
Ваша перша квартира в Тернополі – як вибрати та що потрібно знати

А тепер ця частина міста буде чи не найсучаснішим районом Тернополя – там буде нова дорога, розвинена соціальна сфера, спортивні установи, пішохідний бульвар та нові вулиці.

Директор будівельної компанії «Матла» розповів, що люди активно заселяються в нові будинки та облаштовують своє помешкання.

– Перших два будинки ми здали в кінці минулого року. Однак, мало хто встигнув одразу зробити ремонт, адже всі хочуть робити ремонт на весну, щоб зекономити кошти на опаленні. Декілька десятків квартир вже здані. Я думаю, що на літо кількість людей значно зросте, – каже Андрій Матла.

Тепер мешканцям не потрібно буде перейматися за добирання на роботу, адже після будівництва дороги туди буде курсувати громадський транспорт.

—  Ми розуміємо, що місто повинне розвиватися, мають будуватися не лише нові будинки, але й нові райони. Важливо, щоб для людей все було доступно та зручно, — говорить Андрій Матла.

Спорудження ще однієї багатоповерхівки будівельної компанії «Матла» перебуває на завершальній стадії. Тому, тернополяни, які шукають собі житло, можуть стати щасливим власниками нової квартири.

Для спорудження будинків та комфортного проживання компанія використовує лише новітні європейські технології та матеріали: монолітний-каркас, стіни термоблок, дитячі майданчики, підземні стоянки, індивідуальне опалення, лічильники на воду, газ, світло, металопластикові енергозберігаючі вікна, вхідні двері броньовані, високоякісні ліфти “OTIS”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинолк, #матла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #новобудова, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: