У Дарницькому районі Києва на автостоянці сталася стрілянина, дві людини поранені.

Читайте також

Столичні митники вилучили 24 кг українських гривень в одногривневих купюрах
У Києві на монументі «Батьківщина-мати» у Києві відкрився оглядовий майданчик
Свавілля по-київськи: коп влаштував ДТП на зустрічній

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, конфлікт стався на вулиці Вишняківській, про бійку і постріли стало відомо близько 13:35, пише «Радіо.Свобода».

«Встановлено, що за даною адресою розташована автостоянка: сюди приїхала комісія, до складу якої входять працівники державної аудиторської служби, управління земельних ресурсів, «Київпарктранссервісу» та оперативник спецслужби. На місці між ними та невідомими почався конфлікт. Окрім того, за словами свідків, вони чули звук, схожий на постріл», – йдеться у повідомленні.

У поліції додають, що у результаті інциденту двоє чоловіків з обох сторін отримали тілесні ушкодження: забої різних частин тіла і в одного – поранення в ногу.

Поліцейській не уточнюють, оперативник якої спецслужби був присутній на автостоянці під час конфлікту, проте агентству «Українські новини» Служба безпеки підтвердила поранення свого співробітника.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #київ, #кримінал, #стрілянина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: