Інцидент стався у Вищих Луб’янках Збаразького району. Там нетверезий молодик, сівши за кермо  ВАЗ 2107, увімкнув прилаштований  на даху авто червоний проблисковий маячок.  Очевидці зателефонували у поліцію.

Автомобіль правоохоронці помітили вже на дорозі в напрямку райцентру. Вимогу поліцейських зупинити транспортний засіб водій проігнорував і навпаки, ще збільшив швидкість. Зупинити авто вдалося вже у Збаражі, застосувавши для перекриття дороги службовий автомобіль.

Виявилося, що в машині з кермувальником перебував і власник транспортного засобу. Чоловік також був напідпитку. У крові ж горе-водія екпертиза виявила 0,7 проміле алкоголю. Крім того, він не мав права керувати транспортним засобом, адже в лютому цього року суд позбавив його такої можливості через наїзд на пішохода у стані алкогольного сп’яніння. На порушника склали одразу три адміністративні протоколи.

За порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв йому загрожує накладення штрафу в розмірі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Понесе зловмисник відповідальність і за керування транспортом без відповідних документів та повторне керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

До слова, з початку року на Збаражчині 38 осіб були притягнені до відповідальності за керування транспортом у стані сп’яніння.

 

За матеріалами відділу комунікації поліції Тернопільської області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #Збараж, #луб’янки, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #п’яний, #тернопіль, #тернопільські новини, #шоу
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: