Ляшко на Тернопільщині прийшов на базар, щоб почути проблеми простих людей

Опубліковано:
3 Травня, 2018

Суботнім ранком Олег Ляшко завітав на стихійний ринок в смт Вишнівець на Тернопільщині. Люди, прийшовши за продуктами, не очікували побачити відомого політика, але мали до нього купу запитань. Ляшко охоче цікавився, що хвилює місцевих жителів, та розповідав, який вихід пропонує його команда. 

Зокрема, житель селища на ім’я Леонід поскаржився лідеру Радикальної партії, що не бачить майбутнього в Україні.

“Майбутнього з діючою політикою в Україні справді немає. Ми пропонуємо альтернативу. На відміну, від інших політиків, я їду до людей. Ви бачите, що я спілкуюся з вами. Ми боремося за гідні зарплати і пенсії. Але ви праві, поки у нас президент Порошенко – майбутнього у нас не буде», – наголосив політик.

Жінки пенсійного віку, які торгували поруч, підключилися до розмови. Розповіли, що бояться не дожити до світлого майбутнього. Лідер РПЛ побажав їм здоров’я і запевнив, що зробить все, аби вони побачили країну процвітаючою. 
Також Олег Ляшко поспілкувався з багатодітним батьком, власником корови, про якого дізнався з сюжетів на телебаченні. Політик вислухав, як важко утримувати худобу при повній відсутності державної підтримки, та пообіцяв подарувати доїльний апарат.

“Вашу корову бачила вся країна, і по телевізору, і у Верховній Раді бачили депутати, які лише тьолок на Мальдівах бачать замість корів. Я вас дуже радий бачити, а доїльний апарат від Ляшка у вас буде. Я хочу, щоб українців не труїли пальмової олією, а годували нормальним молоком. Молоко має і вас годувати, щоб ви не стояли за 30 гривень, з яких 20 треба віддати податком. Хочу, щоб у вас і ваших дітей була нормальна пенсія, тоді країна матиме майбутнє. Бажаю здоров’я вам і вашим дітям з інвалідністю. Ми зробимо усе, щоб ліки зробити доступними. Я на базар прийшов, щоб чути ваші проблеми, а не сидіти в кріслах”, – підкреслив парламентар.

Ще дві пенсіонерки поскаржилися Олегу Ляшку на високі ціни на медикаменти. Лідер Радикальної партії запевнив, що його команда робить все, щоб ліки були доступними.

«Сьогодні такі дурні ціни на ліки, що заходиш в аптеку і залишаєш всю пенсію. Я добиваюся розширення переліку безкоштовних ліків, скасування ПДВ на ліки і відновлення державного регулювання цін. Коли поряд дві аптеки, а в одній ціни на медикаменти на 200 гривень вищі – це не нормально. Я не хочу, щоб вас грабували і заробляли на хворих людях», – підсумував Ляшко.
Люди залишилися задоволені спілкуванням, охоче фотографувалися з політиком на мобільні телефони, Ляшко нікому не відмовляв.

Прес-служба РПЛ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #базар, #вишнівець, #Ляшко, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: