Іван Проданик: будемо облаштовувати інфраструктуру у всіх населених пунктах громади

Опубліковано:
3 Травня, 2018

29 квітня в Україні відбулися вибори в об’єднаних територіальних громадах. На Тернопільщині вибори пройшли в Товстенській селищній та Дорогичівській сільській громадах. На виборах у цих ОТГ перемогли кандидати від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Товстенську селищну об’єднану територіальну громаду, до якої входять три населені пункти – смт Товсте (центр громади), с. Головчинці, с. Королівка, очолив кандидат від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Іван Проданик, який отримав 88 % голосів виборців.

Серед пріоритетних напрямків роботи новообраний голова виділяє ремонт доріг; реконструкцію шкіл та дошкільних закладів, а також будинків культури, ФАПів; будівництво спортмайданчиків, всебічне облаштування інфраструктури.

– Дякую за довіру жителям нашої громади! Це для нашої команди велика мотивація і водночас величезна відповідальність. Будемо спільними зусиллями працювати над втіленням запланованих проектів. Одне з першочергових завдань – це здійснення ремонту дороги, що з’єднує Товсте і село Головчинці. У центральній частині селища Товсте, що вже є центром громади, проведемо ремонт тротуарів, у всіх населених пунктах ОТГ відремонтуємо дороги. Плануємо здійснити капітальний ремонт водолікувального відділення Товстенської районної комунальної лікарні, а в селі Головчинці провести реконструкцію Будинку культури з облаштуванням бібліотеки. Енергоощадні заходи із встановлення пластикових вікон та перекриття даху необхідно провести у дитячому садочку «Горобинка», у Товстенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів – здійснити ремонт даху. Будемо максимально сприяти розвитку гуртків і секцій для дітей, підтримувати сферу спорту. Щоб діти, молодь мали належні умови для тренування та проведення змагань з міні-футболу, хочемо спорудити спортмайданчик зі штучним покриттям. Дуже важливим є облаштування вуличного освітлення. За останні роки у смт Товсте встановлюємо сучасні, світлодіодні ліхтарі, плануємо облаштувати вуличне освітлення у населених пунктах громади. У смт Товсте хочемо реконструювати центральний парк, облаштувати повноцінну відпочинкову зону. Наболілим є питання екології. Потрібно провести  очистку русла річки Тупа, Товстенського ставу та відновити дамбу. Окрім цього, необхідно організувати регулярне вивезення сміття з території громади, роздільний збір сміття та встановити сміттєві баки для сортування відходів за видами матеріалів. Для безпеки жителів громади провести капітальний ремонт місцевої пожежної частини. У наших планах реконструкція адмінбудинку громади зі створенням Центру надання адміністративних послуг.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ОТГ, #проданик, #солідарність, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: