Чи стане Притула-молодший популярніший за свого зіркового батька (Відео)

Опубліковано:
2 Травня, 2018

В останньому випуску шоу “Суперінтуїція” у студії з’явився незвичайний гість – син телеведучого та гумориста Сергія Притули, Дмитро.

Не обійшлося без сюрпризів – виявилося, хлопець не тільки вміє жартувати не гірше зіркового батька, а ще й може у майбутньому розраховувати на кар’єру музиканта. Принаймні, на барабанах він грати вже навчився. Серед учасників була співачка з гурту “НеАнгели” Слава Камінська та Дзідзьо. Усіма незнайомцями, ролі яких потрібно відгадати, стали діти.

Читайте також

Притула щемливо звернувся до загиблих героїв

“Я навчаюся грі на барабанах у школі, барабанна установка є у мене вдома. Вона особлива, електронна. І звук у навушниках чую тілько я. Бо уявіть, якби я вдома грав на звичайних барабанах, з нами б жоден сусід не дружив”, – зізнався син гумориста.

Притула-старший вирішив пояснити – звідки у сина взялося таке захоплення:

“Знаєте, чому Діма пішов саме на барабани? Бо я йому пояснив, що гітаристи популярні тільки у школі, а потім наймоднішими хлопцями стають саме барабанщики. І коли на концертах оголошують музикантів, барабанщикам аплодують більше за всіх”, – іронізував він.

І справді, слова батька збулися: барабанщику Притулі-молодшому на зйомках шоу теж багато і довго аплодували. Спеціально для глядачів він зіграв на барабанах, його викладач підіграв хлопцеві на басу, а Дзідзьо влаштував вокальну імпровізацію під такий акомпанемент.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #барабани, #Дмитро Притула, #новий канал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сергій притула, #суперінтуіція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: