Вже стало традицією розпочинати туристичний сезон в Збаражі. 5-6 травня на території Збаразького замку збираються гості з усіх районів області, аби презентувати туристичний потенціал своєї місцевості, повідомляє сайт Галас.

5 травня – спортивний день. Запрошується усіх любителів спорту. Тут відбудеться велопробіг, стрітбол, футбол. Далі яскраве свято фарб “Holi” (кажуть, що чим більше людей, тим краще свято). На вечір – кіно в древньому Збаразькому замку!

Читайте також

На Прикарпатті селяни звинувачують у шахрайстві священика (Відео)

За найкращі фото святкування Дня Міста Міський голова Збаража Роман Полікровський пообіцяв призи.6 травня відбудеться спільна молитва за благополуччя Збаража, різноманітні конкурси, фестивалі, атракціони і багато музики!
У програмі традиційні рекордні частування варениками та капустняком.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день міста, #Збара, #новини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #травень
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: