Міський голова з Тернопільщини піде під суд через премію, яку сам собі виписав

Опубліковано:
2 Травня, 2018

Вже цього четверга, 3 травня, у Кременецькому районному суді призначено слухання справи щодо міського голови міста Кременець, що на Тернопільщині, Олексія Ковальчука.

Чиновник, скориставшись службовим становищем, підписав наказ про виділення самому собі премії у розмірі 100 тисяч гривень. І, можливо, недобросовісному меру усе б зійшло з рук, якби не пильність громадських активістів. Вони, разом із правоохоронцями, завітали до мера, де й виклали усе як є. Очільнику Кременця не залишалося нічого іншого, як визнати власну провину та підписати усі документи.

Читайте також

Мер міста на Тернопільщині Алла Квач продовжує справу сина, який загинув в АТО (Відео)
Вулиці міста на Тернопільщині хочуть засіяти мальвами

Нагадаємо, саме активісти з «Правого сектора» впіймали Олексія Ковальчука на самовільному присвоєнні абсолютно незаслужених виплат, під чим сам і підписався. Як зазначають активісти, такі дії є абсурдними, адже у місті безліч проблем — відсутність доріг, справжня екологічна катастрофа з річкою Іква, а ще необґрунтоване підвищення вартості проїзду в громадському транспорті та завищені ціни на комунальні послуги.

До слова, якщо вину чиновника буде доведено, йому загрожує чималий штраф та звільнення із займаної посади, якою він так дорожить. Про те, яке рішення прийме суд, читайте згодом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #корупція, #кременець, #мер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #премія, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: