Молоді активісти Аграрної партії Тернопільщини днями прибрали лісову смугу між вулицями Винниченка й Об’їзною в Тернополі. Ця ділянка не має статусу парку чи скверу, тож комунальники сюди практично не навідуються. Між тим, тут залюбки відпочивають (і, на жаль, смітять) тернополяни.

За словами організаторки Юлії Попик, до акції зі збереження довкілля долучилися понад тридцятеро студентів місцевих вишів. Усього зібрали кількадесят великих мішків різноманітного мотлоху. Здебільшого це – пластмасові відходи, що довго розкладаються, і є особливо небезпечними з екологічної точки зору.

Молоді партійці мають дуже свідому позицію стосовно охорони довкілля й переконані: лише власним прикладом потрібно формувати культуру поведінки на природі, шанобливе ставлення до світу, що нас оточує.

Прибирання не було одноразовою акцією – активісти вирішили й надалі опікуватися лісосмугою, регулярно очищаючи її від сміття.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аграрна партія, #молоді активісти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прибрали, #природа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: