В Тернополі поліцейські переходять на посилений режим служби

28.04.2018 07:43   Джерело: УПП в Тернопільській області
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Упродовж травневих свят Управління патрульної поліції Тернопільської області працюватиме в посиленому режимі. Будуть залучені додаткові піші патрулі, які стежитимуть за громадським порядком у парках та центральних вулицях міста. Особливу увагу інспектори будуть звертати на ті місця, де велике скупчення людей.

– Ми хочемо звернутись до громадян і запевнити, що патрульна поліція повністю готова до виконання своїх завдань під час травневих свят, – зауважив начальник Управління патрульної поліції в Тернопільській області Богдан Шевчук. – Закликаємо містян дотримуватися громадського порядку, у жодному разі не сідати за кермо у стані алкогольного сп’яніння, берегти себе та своїх рідних. Будемо сподіватися, що все пройде спокійно і люди будуть відповідально із розумінням ставитися от до одного. Якщо хтось виявить підозрілі речі, пакети, ні в якому разі не перевіряйте їх самостійно. Відразу повідомляйте на гарячу лінію «102» і дочекайтеся приїзду правоохоронців.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: УПП в Тернопільській області  

Коментарі